Dat ’t gedrukt staat.

Zeg het met een kaartje

De grote gebeurtenissen in het leven verdienen een persoonlijke boodschap. Heeft u zelf een kaart ontworpen? Onze drukpers loopt al warm.

Stroomt het designersbloed u niet door de aderen? Kies dan een kaart uit onze enorme collectie ontwerpen en personaliseer hem met uw eigen tekst, beeld of opschrift.

Geboortekaartjes

Uw kindje is geboren! Iedereen in uw omgeving vraagt zich waarschijnlijk al maanden af of het een jongetje of een meisje is, en hoe het kindje zal gaan heten. Vertel het ze met een mooi, persoonlijk geboortekaartje. 

Ja, ik wil geboortekaartjes bestellen

Huwelijkskaarten

U gaat trouwen, gefeliciteerd! Er zijn natuurlijk mensen die er absoluut bij moeten zijn op de mooiste dag van uw leven. Stuur ze een stijlvolle, grappige, traditionele of uitbundige huwelijkskaart – precies wat bij u en uw partner past.

Ja, ik wil huwelijkskaarten bestellen

Uitnodigingen

Een jubileum? Een receptie? Een gala? Een verjaardag? Een productpresentatie? Waar u uw vrienden of bekenden ook voor wilt uitnodigen, Drukkerij Modern zorgt voor het juiste kaartje

Ja, ik wil uitnodigingen bestellen

Rouwkaarten

We kunnen ons goed voorstellen dat u na het verlies van uw dierbare opziet tegen dit soort formaliteiten. Toch wilt u uw vrienden en kennissen op de hoogte brengen. We adviseren u graag en zorgen ervoor dat u er zelf amper tijd en energie aan hoeft te besteden. 

Ik wil een afspraak maken