Dat ’t gedrukt staat.

Laat periodiek drukwerk verzorgen door Drukkerij Modern

Drukkerij Modern verzorgt de druk van onder meer maandbladen, tweewekelijkse uitgaves en kwartaalbladen. Aangezien er zich in de omgeving veel wetenschappelijke instellingen bevinden, zijn we bedreven in het verzorgen van periodieken met een wetenschappelijk karakter. 

Wilt u uw periodieken alleen laten drukken of ook gelijk laten verzenden? Drukkerij Modern is meer dan alleen een drukkerij. Dat maakt het werk voor ons zo afwisselend en uitdagend. Opmaak, eindredactie, zelfs de verzending: u roept, wij draaien!

Laat de opmaak over aan Modern

Kunt u wat hulp gebruiken bij de opmaak en het design? Dan stuurt u ons uw materiaal en zorgen wij dat het er mooi uit komt te zien. Ook als u uw blad wel zelf wilt vormgeven, maar daarbij wat advies kunt gebruiken, helpen we u graag. 

Eindredactie: de puntjes op de i

Een schrijffout of een slordigheidje in de opmaak is snel gemaakt. Wilt u er honderd procent zeker van zijn dat alle d’s en t’s op de juiste plek staan? Laat ons de eindredactie verzorgen.

Verzending

Adresetiketten, al uw bladen bestickeren, met de hele stapel naar de post… dat kan makkelijker. Laat uw periodieken, vers van de drukpers, door Drukkerij Modern verzenden. Wel zo praktisch.